I 2012 købte Kim Fournais det fynske luksushotel, der nu er solgt til Odense Sport & Event.

Odense Sport & Event har købt Stella Maris Hotel de Luxe, der ligger i Svendborg, af af Vejrø Gruppen, der er ejet af Kim Fournais, topchef i Saxo Bank. Det skriver BT.

Udvikling af ferieparker og sommerhuse - nye regler, investeringer og byggeri. Konferencen afholdes den 21. september 2021.

- Stella Maris har måske Danmarks bedste beliggenhed og er et fuldstændig fantastisk hotel, som vi faktisk længe har haft i kikkerten til at supplere vores position i Odense, udtaler Niels Thorborg, der er medejer af Odense Sport & Event.

Ifølge BT er det første gang, Odense Sport & Event investerer i mursten udenfor Odense. Men det er sandsynligvis ikke den sidste gang.

ODENSE: de store projekter. Konferencen afholdes den 15. september 2021.

- Jeg vil ikke udelukke, at vi måske overvejer noget, der kan imødekomme vores kunder, som kommer fra øst eller vest. Så måske Middelfart eller Nyborg bliver det næste sted, siger Enrico Augustinus, direktør Odense Sport & Event.

Ifølge Fyens.dk blev hotellet handlet for 56 millioner kr., skriver BT. Kim Fournais købte i marts 2021 Stella Maris af Indre Mission for 14,5 millioner kr. og omdannede det til luksushotel.

Ejendommen blev i oktober 2020 offentligt vurderet til 30,5 millioner kr., hvoraf værdien af den 11.000 kvm store grund udgør knap 10,4 millioner kr.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse