TK Development står bag planen om et butikscenter i 1 plan med 7.900 kvm boliger på toppen. Det skal opføres på en grund mellem Gadelandet, Kobbelvænget og Frederikssundsvej.

Efter planen skal de tidligere fabriksbygninger på det 18.500 kvm store areal ved Frederikssundsvej/Kobbelvænget/Gadelandet nedrives, og i stedet opføres et butikscenter, der sammenbygges med en eksisterende større detailhandelsbutik. På 1.-4. etager indplaceres boliger og centerfunktioner.

Skovhus Arkitekter har ifølge startredegørelsen sat stregerne til byggeriet, hvor der etableres 2 hovedindgange mod Frederikssundsvej og derudover en indgang fra Kobbelvænget. Der bliver mulighed for at krydse gennem den nye bebyggelse på tagdækket, blandt andet via 2 trapper fra gadeplan, fra Gadelandet og Frederikssundsvej.

NB! Den nye planlov og butikker. Kurset afholdes d. 8. november 2017.

Det nye byggeri får et samlet bruttoetageareal på 31.185 kvm svarende til en bebyggelsesprocent på 160, hvoraf der etableres 23.285 kvm erhverv. 7.900 kvm bliver indrettet til boliger, svarende til 25 procent af det nye byggeri. Der etableres 8.000 kvm friareal på tagdækket, hvor minimumskravet til friareal er 5.490 kvm.

Teknik- og Miljøudvalgets gav den 21. august 2017 grønt lys til, at der kan arbejdes videre med projektet. En endelig lokalplan for det kommende butikscenter kan tidligst vedtages i sommeren 2018.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland