Danicas 124 lejeboliger i Bakkedraget ved Tuborg Strandeng i Hellerup er den 1. september 2021 klar til at tage imod lejere, der bliver naboer til Øresund.

Tuborg Strandeng kommer til at bestå af Bakkedraget og 5 kysthuse. Visionen for området og byggeriet er designet af Lundgaard & Tranberg. Byggerierne bliver i alt på 53.550 kvm vil samlet bestå af 323 ejer- og udlejningsboliger.

Boliger og boligudvikling mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 27. september 2022.

Byggeriet af de 124 luksuslejligheder i Bakkedraget gik i gang i 2018, og den 1. september 2021 står lejelejlighederne, tæt på Øresund, klar til at tage imod kommende lejere.

De 124 lejelejligheder er bygget i 40 forskellige versioner, ligesom de varierer i størrelserne – fra godt 100 kvm til over 200 kvm. Allerede inden lejlighederne officielt slår dørene op for udlejning er 50 af de 124 lejligheder lejet ud.

High-end boliger. Konferencen afholdes den 1. marts 2022.

Niels Fribo, udviklingsdirektør i Danica Ejendomme, er meget tilfreds med den store interesse for at leje en bolig i Bakkedraget, men han er omvendt ikke helt overrasket.

- Bakkedraget og Tuborg Strandeng er unik arkitektur, tæt på natur, havet og byen, og vil blive et vartegn for København og give vores pensionskunder et godt afkast. Vi ser frem til at byde velkommen til et meget attraktivt ejendomskompleks til glæde for beboere, vores pensionskunder og byen generelt, siger Niels Fribo.

Nordkysten: Investeringer og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 14. oktober 2021.

NCC har været totalentreprenør for Danica Pension på Bakkedraget og er det også på de andre projekter på Tuborg Strandeng.

- Med de store byggeprojekter på Tuborg-grunden, som NCC er så privilegeret at være totalentreprenører på, er vi virkelig med til at sætte et aftryk, som vi kan være stolte af. Boligerne på Bakkedraget er en del af et område, der både med hensyn til arkitektur, landskab og byggeri er kendetegnet af høj kvalitet og respekt for omgivelserne, siger Palle Bjerre Rasmussen, direktør i NCC Building Danmark.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND