Colliers International har formidlet salget på vegne af I/S Lorenzen Ejendomme. Planen er, at der på den 26.000 kvm store grund med 21.000 kvm bygninger, skal opføres private boliger samt kollegielejligheder. Bygningerne har indtil 2013 tjent som domicil for IBM.

Det er en af de største kontorejendomme i Aarhus, der nu har skiftet hænder. Bygningerne var oprindeligt udlejet til IT-virksomheden LEC International, som senere blev opkøbt af IBM.

- Salg af det tidligere IBM domicil har været en krævende opgave grundet processen omkring lokalplanen, så det er glædeligt for både os og sælger, at bygningerne nu er solgt, siger Michael O. Andreasen, erhvervsmægler Colliers i Aarhus.

- Det har været et langt, men godt forløb, udtaler Susanne Lorenzen, I/S Lorenzen Ejendomme.

NB! Ungdomsboliger i Jylland 2017-2027. Seminaret afholdes d. 23. maj 2017.

- Forberedelse af en lokalplan kan være en lang, sej kamp, men heldigvis kender vi Colliers fra et mangeårigt samarbejde, så vi har vidst, at vi har været i de bedste hænder, hvad mægler angik, Colliers er vant til at håndtere den slags sager professionelt, uddyber hun.

Købere er Thye Enterprise, Thye og Abildgaard og Kollegiekontoret, der nu afventer færdigbehandling og godkendelse af lokalplanen, så opførelsen af 300 kollegielejligheder og et større antal private boliger kan gå i gang.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens