Kort tid efter etableringen har Thylander skudt investeringerne i Thylander Property Fund i gang med købet af en velbeliggende ejendom på Strandlodsvej 48 på Amager i København.

Der er tale om en velbeliggende og fuldt udlejet ejendom på ca. 2.400 kvm udlejet til en række erhvervslejere og med en populær og efterspurgt privat børnehave som ankerlejer, hvilket er med til at sikre langvarige og stabile lejeindtægter. Ejendommen er desuden købt off-market med potentiale for værdiskabende, aktiv forvaltning.

Thylander Property Fund er etableret for få måneder siden i samarbejde mellem Thylander og en række udvalgte investorer. Fonden, der er en såkaldt evergreen fond uden foruddefineret slutdato, har til hensigt at opbygge en solid ejendomsportefølje i Hovedstadsregionen, der kan give investorerne et stabilt og langsigtet afkast. Fonden vil årligt åbne for indskud fra nye investorer.

”Vi er glade for at have gennemført det første køb til fonden, der grundlæggende bygger på den samme investeringsstrategi, som succesfuldt har været grundlaget for de TG Partners-fonde, der gennem mere end 10 år kontinuerligt har givet vores investorer et attraktivt afkast. Vi har på samme tid en forsigtig men også opportunity-drevet tilgang med et skarpt blik for mulighederne og den gode handel,” siger Kristian Krogh, Managing Partner i Thylander og varsler, at der er yderligere investeringer på vej i fonden.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fremtidens betonbyggeri

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS