Det samlede etageareal i ejendommen, der er beliggende på Trekronergade 147-149 i Valby, er 9.465 kvm og er fordelt på 24 lejere.

Thylander har købt endnu en ejendom til den nyetablerede Thylander Property Fund. Der er tale om en erhvervsejendom ved Ny Ellebjerg Station. Ejendommen har den økologiske bagerkæde Emmerys, Iron & Ink Tatoo Studios og strategibureauet Is It a Bird blandt lejerne.

- Der er tale om en efterspurgt ejendom på en yderst attraktiv beliggenhed, som kun forventes at blive bedre. Den kommende udvidelse af Ny Ellebjerg Station fra 5.000 til 37.000 daglige passagerer, herunder ibrugtagning af Sydhavnsmetroen fra 2024, vil gøre stationen til Danmarks næststørste, siger Niclas Milvertz, Senior Manager i Thylander.

Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 4. november 2021.

- Tak til Bech-Bruun, Colliers, Cowi og PwC for kompetent rådgivning samt sælger Bach Gruppen København for en konstruktiv og effektiv proces, siger han videre.

Thylander Property Fund er etableret for få måneder siden i samarbejde mellem Thylander og en række udvalgte investorer. Fonden, der er en såkaldt evergreen fond uden foruddefineret slutdato, har til hensigt at opbygge en ejendomsportefølje i hovedstadsregionen, der kan give investorerne et stabilt og langsigtet afkast. Fonden vil årligt åbne for indskud fra nye investorer.

Kollektive boformer: bofællesskaber og andre alternative boformer. Konferencen afholdes den 26. oktober 2021.

Ejendommen på Trekronergade er den indtil videre 3. i Thylander Property Fund, efter man tidligere på året har købt ejendomme på Strandlodsvej, Amager og Sankt Kjelds Plads, Østerbro.

- Efter 11 års ejerskab og en løbende udvikling af ejendommen, er vi glade for salget til Thylander, siger Anders Bo Bach, direktør i Bach Gruppen København.

Sælger er blevet rådgivet af Acurra og Michael Sehested, CBRE.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.