Tetris har kig på byer som Viborg og Randers samt måske Aarhus, hvor ejendomsudviklingsselskabet vil udrulle sit koncept for seniorbofællesskaber.

I forbindelse med at NREP overtog 60 procent af selskabet fra Stensdal Group offentliggjorde Tetris i august 2019 en udviklingsplan, der blandt andet omfatter opførelse af 1.000 nye lejeboliger i seniorvenlige boligfællesskaber. Fokus var i første omgang rettet mod byer på Sjælland.

Ifølge Århus Stiftstidende melder Tetris om fortsat stigende interesse for seniorbofællesskaber, og selskabet er nu på jagt efter jyske byggegrunde på 10.000 kvm med lokalplaner, der giver mulighed for at bygge et seniorbofællesskaber med en forholdsvis lav bebyggelsesprocent.

Viborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 24. marts 2021.

- Det vigtigste for seniorer er adgang til natur, lys og luft, at man ikke har noget, der skal vedligeholdes, og at der er parkeringspladser til rådighed, siger kommunikationschef i Tetris, Martin Wagner, til avisen.

Han fortæller til avisen, at byer som Viborg og Randers er interessante. Det samme gælder Aarhus, nen her mener han, at det nok er urealistisk at finde en bynær grund til en pris, der kan matche konceptet, skriver Århus Stiftstidende.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS