Tempohousing Scandinavia har sammen med en lokal projektudvikler indgået aftale om etablering af 109 ungdomsboliger i Thorshavn, indbygget i 72 container moduler. Det samlede projekt bygges i etaper, og de første 22 containermoduler leveres i begyndelsen af 2017.

Tempohousing Scandinavia skal sammen med en lokal projektudvikler levere 109 ungdomsboliger af containermoduler i Thorshavn. Boligerne er permanente og består af single- og deleboliger samt fælleshus, vaskerum og depoter.

- Den korte leveringstid på containerboligerne skyldes en nøje planlagt projektudvikling samt tæt dialog med vores fabrik, som med en produtionskapacitet på 20 færdigapterede containermoduler per uge kan levere en ordre af denne størrelse på relativ kort tid, lyder det fra administrerende direktør i Tempohousing Scandinavia, Erik Hoffmann-Petersen.

Tempohousing Scandinavia har i samarbejde med Skala Arkitekter og den lokale projektudvikler været i et meget tæt og intens forløb, hvor man i fælleskab har udviklet projektet og sat gang ordren på under 8 uger.

NB! Ungdomsboliger i Aarhus 2017-2027. Seminaret afholdes d. 23. maj 2017.

Kunden har ønsket skandinavisk design og standard med fliser på badeværelse, trægulv overalt i boligen, store vinduespartier samt indbyggede skabe og LED-belysning.

- Tempohousing har leveret mere end 50.000 kvm containerboliger i verden og har dermed den erfaring samt referencer, der gør, at vi sammen med kunden kan udvikle et velfungerende og gennemtænkt projekt fra start til slut på den kortest mulige tid og uden skjulte omkostninger eller overraskelser, siger Erik Hoffmann-Petersen.

Tempohousing Scandinavia er på nuværende tidspunkt også i gang med at udvikle et 12.000 kvm projekt i Gøteborg Frihavn sammen med det svenske udviklingsselskab Älvstranden Utvikling. Byggeriet forventes at stå færdigt i efteråret 2017.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked