Tegnestue med jysk base og en afdeling i København udvider med 2 nye partnere som led i vækststrategi.

Kreativ leder og arkitekt Niels Bondrup Jensen er udnævnt til associeret partner hos arkitektfirmaet Skala Architecture. I sidste måned tiltrådte arkitekt Hannibal Hink som associeret partner og tegnestuechef i København. Udvidelsen af partnergruppen med 2 arkitektfaglige kapaciteter sker som et naturligt led i Skalas vækststrategi.

- Vi har en målsætning om at skabe æstetisk og funktionel arkitektur af høj kvalitet og i alle skalaer. Dét er Niels og Hannibal garanter for, at vi bliver ved med at insistere på, udtaler administrerende direktør Kurt Ankjær fra Skala Architecture.

Jylland: Plejeboliger for 25 milliarder. Konferencen afholdes den 1. december 2022.

- Niels har som kreativ leder gennem det seneste halvandet års tid været drivkræften bag en række af tegnestuens projekter. Han har bidraget med sin mangeårige erfaring med udvikling af projekter inden for sundhed, erhverv og boliger og været med til at stadfæste skalas arkitektoniske profil. Det har resulteret i en række vundne konkurrencer og nomineringer til arkitekturpriser. Og Hannibal kommer med mange års erfaring som projekt-, projekterings- og personaleleder i arkitektbranchen, uddyber han.

Skala Architecture har base i Horsens og åbnede for 6 år siden en afdelng i København. I foråret 2021 lancerede tegnestuen en ny strategi med ambitioner om at spille med om de store projekter i Danmark.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ny udbudslov KURSUS