Tech-virksomheden AddiFab får nyt hovedkontor på Mårkærvej 2 i Taastrup. Det er Stensdal Group, der udlejer en del af en 9.350 kvm stor ejendom.

AddiFab er en dansk 3D-printer pioner der med Freeform Injection Molding har skabt en fusion mellem 3D-print og sprøjtestøbning. Hos AddiFab stod fleksibilitet øverst på ønskesedlen, da jagten på et nyt, samlet hovedkontor og produktionsmiljø gik ind.

- Behovet for et nyt hovedkontor ligger i mere plads, og at organisationen bliver samlet under ét. Der hvor vi sidder nu, er vi fordelt ud på flere matrikler, og det sætter hurtigt en stopper for det workflow, vi ønsker i arbejdsdagen, fortæller CIO og medstifter af AddiFab, Jon Jessen.

Erhvervslejelovens nye regler og krav. Kurset afholdes d. 1. september 2021.

Hovedkontoret skal udover til administration bruges til lettere produktion, herunder udvikling, lagerføring, salg og servicering af maskiner og printmaterialer. En dynamisk ruminddeling af de 3.126 kvm skal sikre et naturligt flow mellem virksomhedens forskellige afdelinger og et særligt fokus på virksomhedens produktionen.

- Når du træder ind i receptionen på Mårkærvej 2, træder du ind i et højteknologisk miljø, som skal bruges. Derfor er vores arbejdende showroom det første du ser,idet vi har lavet et stort vindue, så du med det samme kan følge med i produktionen, fortæller Lasse Staal.

Logistik og industri i e-handelens tid. Konferencen afholdes den 7. oktober 2021.

Lejemålet er indrettet i den klassiske Stensdal-stil med epoxygulv på lageret, lyddæmpende fingertappede trægulve, intelligent lysstyring, akustiklofter, sort Svane-køkken og glasvægge. Stilen har AddiFab forelsket sig så meget i, at de viderefører den særlige "vibe" i valget af møbler og generel indretning.

Addifabs 28 medarbejdere flyttede ind på Mårkærvej den 1. marts 2021.

Stensdal Group har i mere end 30 år udviklet og investeret i fast ejendom. Vi ejer og udlejer en portefølje på over 115.000 kvm kontor- og logistikejendomme i Storkøbenhavn og udvikler ejendomsprojekter indenfor både bolig og erhverv. Derudover investerer vi i en række andre virksomheder udenfor ejendomsbranchen.

Ejendommen på Mårkærvej 2 består af 3 bygninger, hvor den ene udlejet som domicil til Also, som i maj 2019 overtog 3.000 kvm, mens den anden nu er udlejet til AddiFab. Den 3. bygning står endnu ledig med 3.270.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS