Neye, der består af 42 butikker fordelt over hele Danmark, har netop købt en 4.741 kvm stor lager- og logistikejendom i Greve for 29 millioner kr. Neye har planer om at sammenlægge deres lager og administration. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet handlen.

Neye som forhandler tasker, rygsække, kufferter og accessoires, åbnede den første butik helt tilbage i 1881 på Vimmelskaftet i København. I dag er der 350 medarbejdere i kæden, og i 2018/19 var virksomhedens omsætning på 325 millioner kr. NEYE har været på udkig efter en ny ejendom i et par år og har nu fundet den helt rigtige i Greve.

- Vi har ledt efter det helt rigtige sted i et par år, da vi indtil nu har lejet lokaler til vores lagerdel. Så kom den her lager- og logistikejendom på markedet, og den har de helt rigtige størrelser og passer netop til vores behov. Brian Skov Andersen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech hjalp med handlen, udtaler Jens Nordgaard, CFO hos Neye.

Bygningen i Greve er indrettet til en kombination af lager og administration, og den er derfor ideel for NEYE, da de går med planer om at sammenlægge netop de 2 dele af virksomheden.

- Vi har været interesserede i et sted i Storkøbenhavn, da vi lige nu har lager i Taastrup og administration i København. På sigt vil vi gerne samle de 2 dele, så nu starter vi en flytteproces, hvor vi først flytter lageret og derefter flytter administrationen, fortæller Jens Nordgaard.

Butiksudvikling i en ny tid. Kurset afholdes d. 11. november 2020.

Partner Brian Skov Andersen i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Køge har formidlet handlen og er overbevist om, at ejendommen opfylder Neye's behov.

- Lager- og logistikejendommen har et grundareal på i alt 13.564 kvm og er en nyere bygning opført i 2009. Den er velindrettet med en god fordeling mellem kontor og lager. Bygningen indeholder blandt andet en reception, storrumskontorer og en søjlefri, højtloftet lagerhal. Derfor er jeg sikker på, at det er det helt rigtige sted for NEYE og deres spændende sammenlægningsplaner, så de også de næste mange år er klar til at sælge tusindvis af tasker og accessoires til danskerne, udtaler han.

Generelt er det ifølge Brian Skov Andersen oplagt for virksomheder at have erhvervsgrunde i Greve.

- Greves beliggenhed syd for hovedstaden er et centralt knudepunkt. Den store transportkorridor binder Øresundsregionen sammen, rækker videre mod Skandinavien og sydpå mod resten af Europa. Adresser som den, Neye nu har købt, giver direkte og hurtig adgang til det skandinaviske og nordeuropæiske marked pga. Greves gode infrastruktur og geografiske beliggenhed i forhold til resten af Europa, siger han.

Alpi var sælger af ejendommen, og de er flyttet til nye lejelokaler i Roskildeområdet.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri