Colliers har formidlet salget af 2 logistikejendomme med DKI Logistics som lejer.

I april 2022 købte et selskab under det børsnoterede Catena AB en logistikejendom på 32.000 kvm i en sale-and-lease-back-handel med DKI Logistics som lejer.  Catena har netop igen erhvervet en tilsvarende ejendom, som også er under opførelse, og med levering i slutningen af 2022.

- Med købet af denne logistikejendom etablerer vi os på endnu en fremragende placering i Danmark, når det gælder logistik. Vi ser frem til et tæt og langsigtet samarbejde med DKI Logistics, som vi ser som en velrenommeret og innovativ spiller på markedet, fortæller Fredrik Renå, der er Catenas Regionale Manager for Malmø og har ansvaret for Catenas danske ejendomsportefølje.

Når ejendommen står færdige henholdsvis til efteråret og i slutningen af 2022, flytter DKI Logistics ind i bygningerne. Der er i den forbindelse indgået en lejekontrakt mellem parterne med 10 års uopsigelighed for DKI Logistics.

Jylland: Sådan bliver moms og ny skat for ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 22. september 2022.

Hans Holmann fra Colliers i Vejle samt Tore Düring Knudsen og partner Anders Holm fra Colliers i Aarhus har været ansvarlige for transaktionen.

Transaktionen sker ved overdragelse af kapitalandele i 2 selskaber, der ejer de respektive ejendomme, og de 2 ejendomme indgår i hver deres ejendomsselskab med værdier på henholdsvis 333 og 328 millioner kr.

- Vi er ganske tilfredse med resultatet på handlerne, som vakte glæde hos både køber, sælger og lejer. Alt i alt en interessant transaktion og med historisk lave afkast, hvor blandt andet prissætningen understøttes af fortsat stigende markedsleje i dette segment fortæller Anders Holm.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter