Svensk tøjmærke med fokus på udendørs beklædning åbner ny konceptbutik på Købmagergade.

Lørdag den 3. december 2022 slår svenske Peak Performance dørene op til en ny butik på Købmagergade 42 i København. Den nye butik vil være den første med et helt nyt koncept for Peak Performance.

- København er en pulserende by med mange mennesker, der deler vores passion for eventyr og naturoplevelser. Vores ambition er, at den nye Concept Store bliver et sted, hvor fællesskabet kan mødes, finde ny inspiration og det rette udstyr til den næste oplevelse, siger Sara Molnar, administrerende direktør for Peak Performance.

Den nye konceptbutik vil have et særligt område, hvor der er plads til fællesskab. Det er designet til samtale og hygge, og hvor man kan få tips til den næste vandretur, det rette valg af udstyr til skiferien eller blot kan hænge ud med andre, der deler de samme interesserer.

Ny udvikling: Strøget og city i København. Konferencen afholdes den 18. april 2023.

Butikken vil desuden have et fast mini-værksted, hvor kunder kan få hjælp til at lappe og reparere ødelagte produkter. Der vil samtidig være en professionel vaskeriservice samt en ny ski-service, hvor man kan aflevere sine ski, så de kan blive repareret og klar til skisæsonen.

Alle initiativerne er i tråd med Peak Performance arbejde for at reducere påvirkningen af miljøet og naturen ved konstant at forbedre levetiden af tøjet - både i forhold til kvalitet og design.

Den nye butik er på 160 kvm og er inspireret af naturen i det nordlige Sverige og Peak Performance’s skandinaviske arv. Åbningen af den nye Concept Store i København er et vigtigt skridt i Peak Performances internationale ekspansion.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i København frem til 2030

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse