En 260 kvm stor villa i Aarhus er blevet solgt for 30 millioner kr., hvilket gør den til den næstdyreste i nogensinde i kommunen.

En villa på 260 kvm stor villa på Prins Knuds Vej 53 i Risskov med en beliggenhed i første parket til Aarhus Bugt er netop blevet solgt. Ejendommen er offentligt vurderet til 14,6 millioner kr., men for den fornemme placering og det moderne byggeri fra 2005 har køberne givet lige præcis 30 millioner kr. Det skriver Boliga.dk.

Det svarer til en kvm-pris på godt 115.000 kr. - hvilket er over 3 gange så meget som husene i Risskov ellers bliver handlet til. I årets første halvår lød salgs-kvm-prisen i området på lige omkring 33.300 kr.

Det er ejendomsmæglerfirmaet Lokalt Liebhaveri, der har stået for salget af villaen, som de bekræfter overfor Boliga.dk, liebhavermæglerfirmaet har dog ikke yderligere kommentarer til handlen.

NB! Jylland: Ny ejendomsvurderingslov og ejendomsbeskatning fra januar 2020. Kurset afholdes d. 15. januar 2019.

Den dyre handel i Risskov er kun overgået af en anden strandkantsvilla i kommunen, der blev solgt tilbage i foråret 2016.

Her blev et 350 kvm stort hus fra 2008, som ligger Ved Stranden i Egå, solgt for svimlende 35 millioner kr. - hvilket ifølge oplysninger fra Boliga.dk altså er den dyreste hushandel i Aarhus nogensinde.

På en 3. plads over dyre handler i Smilets By sniger et andet hus i Risskov sig ind.

Denne gang er det en villa fra 1917 på omkring 450 kvm, der ligger i anden række til vandet på Strandvænget i det mondæne villakvarter.

Huset blev handlet tilbage i vinteren 2018 for 28,5 millioner kr.

Se de dyreste huse til salg i Aarhus her.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter