Aarhus er inde i en rivende udvikling med en årlig befolkningstilvækst på næsten 5.000 indbyggere, og i morgen har 130 deltagere tilmeldt sig en konference om byens store projekter.

Gennem de seneste 5 år er Aarhus Kommune vokset med godt 23.700 indbyggere, hvilket svarer til en nettobefolkningstilvækst på 4.750 indbyggere årligt.

I morgen, den 26. november 2020, sætter Byens Ejendom fokus på udviklingen af nogle af de største projekter i byen på konferencen AARHUS: de største projekter, hvor 130 deltagere har meldt deres ankomst.

Oplægsholderne omfatter Peter Thorsgaard, salgs- og udviklingschef hos A. Enggaard, Lars Høeberg, kommuneplanchef i Aarhus Kommune, Morten S. Thomassen, tegnestuechef fra Olav de Linde, Bente Lykke Sørensen, bystrategisk chef for Bystrategi, Arealudvikling og Almene Boliger i Aarhus Kommune, Michael Kruse, partner i C. F. Møller, og Bo Skaarup, museumsdirektør på Naturhistorisk Museum i Aarhus.

Blandt emnerne er udviklingen af Sydhavnskvarteret, kommunens nye detailhandelsplan, et projekt med et 144 meter højt kontortårn på havnen, helhedsplanen for Aarhus Banegrav samt et et nyt, stort Nature & Science Museum på Aarhus Ø.

Der er stadig mulighed for at tilmelde sig konferencen her.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter