Mens byggeriet af 115 private boliger, 300 hotelværelser og 2 kontorejendomme er i fuld gang på Nordø, har udvalgte kunder haft mulighed for at lægge billet ind på de eksklusive lejligheder i det nye byområde.

PFA’s kunder har i en præsalgsrunde haft mulighed for at reservere lejligheder i det nye byområde Nordø i København. Der har været stor interesse for de eksklusive lejligheder både blandt PFA’s og en række udvalgte kunder, og i dag går startskuddet til salget for øvrige interesserede boligkøbere.

- Som en del af vores kundeløfte har vi nu gennemført en præsalgsrunde blandt andet for vores kunder, og det er gået over al forventning. Vi har oplevet meget stor interesse, og mere end 20 lejligheder er nu allerede reserveret, inden salget for alvor er gået i gang, siger Mikael Fogemann, Head of Nordic Real Estate hos PFA.

De 115 lejligheder på Nordø bliver fordelt på 2 bæredygtige boligejendomme i første række til vandet. Nordøkaréen og Nordøhuset, som ejendommene kaldes, udgør i alt 13.000 kvm i op til 5. og 6. sals højde. De øverste boliger vil blandt andet have private tagterrasser.

Ny trend: Små boliger. Konferencen afholdes den 21. januar 2021.

- Det, vi kan se på efterspørgslen indtil nu, er, at det er alt fra 2-værelseslejligheder fra 70 kvm til de store 5-værelseslejligheder på 200 kvm, som kunderne er interesseret i. Det bekræfter os i, at det er det rigtige mix af boliger, vi har satset på, forklarer Mikael Fogemann.

Salget af lejlighederne gennem ejendomsmæglerfirmaet Lützau åbner officielt i dag 19. oktober 2020.

Henning Larsen Architects har tegnet de 2 boligejendomme Nordøkaréen og Nordøhuset og stået for udviklingen af de 4 designlinjer for boligerne.

PFA Ejendomme bygger i alt 55.000 kvm på Nordø, der omfatter private boliger, hotelværelser og kontorejendomme. Området forventes at stå klar i sommeren 2023.

Boligerne på Nordø bliver DGNB-certificeret på guldniveau.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Køge: det store byggeboom frem til 2032