Efterspørgslen været stor på Frederiksberg, hvor halvdelen af de 46 nye lavenergi lejeboliger på Bernhardshave er udlejet. EDC Projekt Poul Erik Bech står for udlejningen af lejeboligerne, der er klar til indflytning med udgangen af 2020.

De 2 investorer Bent Friis Pedersen og Erik Metellus Christensen købte i 2006 en ejendom på Bernhard Bangs Alle på Frederiksberg for 35 millioner kr. med en plan om at lave et træningscenter. Men planerne blev ændret, og efter en længerevarende dialog med kommunen fik de 2 investorer kommunen overbevist om at ændre lokalplanen, så de kunne gå i gang med at bygge seniorvenlige boliger kaldet Bernhardshave.

Frederiksbergs største projekter. Konferencen afholdes d. 6. oktober 2020.

- Vi kan virkelig mærke, at vi har ramt et helt rigtigt segment med de seniorvenlige boliger. Der er utrolig mange ældre, der er interesserede i boligerne på Frederiksberg, så vores indledende forventning om, at boligerne ville gå som varmt brød, har vist sig at holde stik. Det er tydeligt, at vi udfylder et behov hos mange mennesker, og derfor er jeg glad for, at vi som nogle af de allerførste kan tilbyde nybyggeri målrettet seniorer centralt på Frederiksberg, siger Bent Friis Pedersen.

De nye seniorboliger på Bernhard Bangs Alle 17a udlejes i forskellige størrelser mellem 76-138 kvm med 2-5-værelser. Boligerne er bygget energivenligt, og der er således lave udgifter til el og varme.

Seniorboliger og seniorkollektiver - ideer, udvikling og byggeri. Konferencen afholdes d. 8. oktober 2020.

- Bygningerne opføres efter energikravene i BK2020 med solceller på taget. Isoleringen er i top, der er tykke vinduer, og der er lagt vægt på grønne elementer både i terræn og på tagterrasser. Det skaber en win-win-situation, for det er både godt for miljøet og den enkelte lejers pengepung, siger salgsdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech, Stine Krall Lorenzen.

Ifølge Byggefakta har det 4.600 kvm store projekt et budget på 95 millioner kr. og er udviklet i samarbejde med arkitektfirmaet Form Danmark med Oluf Jørgensen som ingeniør og Sg Totalentreprise som totalentreprenør.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Ny udbudslov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS