Mæglerkæden Home med base i Aarhus skifter indehavere i 13 forretninger i Aarhus-området, Skanderborg, Ry, Hammel og Galten. Til sammen hjælper de årligt 1.200-1.300 boligsælgere godt hjem – og ambitionerne er endnu større. Ejendomsmægler Annette Rønne giver stafetten videre, men fortsætter i Home.

Hele 13 Home-forretninger med tilsammen 1.200-1.300 årlige bolighandler har netop fået nye indehaver-navne på dørene. Der er tale om et markant indehaverskifte i det østjyske og på landsplan: Ejendomsmægler Annette Rønne har i årtier været mægleren med suverænt flest forretninger i Home-kæden og en af de største mæglere i branchen.

- Generationsskiftet sker i et godt samarbejde med Annette Rønne, der har præget Home som kæde og været en markant lokal ejendomsmægler gennem årtier. Nu træder næste generation helt frem, og det er velkendte ansigter, der bliver indehavere, siger Uffe Drejer, administrerende direktør i Home med hovedkontor i Aarhus.

Jylland: Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes d. 20. oktober 2020.

De nye indehavere arbejder allerede i forretningerne, som de overtager, eller kender dem indgående Flere af de nye indehavere har hidtil haft ansvaret som daglige ledere eller partnere, men det forpligter på en anden måde at være indehaver i Home, siger Uffe Drejer.

- Det motiverer at have foden under eget bord. Alle kommer med en enorm energi til det nye set-up, siger Uffe Drejer og fremhæver fordelen i, at de nye indehavere er tæt på kunderne og medarbejderne i hverdagen.

- Boligmarkedet er ultralokalt. Det personlige engagement og lokale kendskab er afgørende styrker som ejendomsmægler. Nu kommer vi endnu tættere på vores kunder, og jeg forventer, at det vil styrke Home yderligere i Aarhus og Østjylland,  siger Home-direktøren.

De nye Home-indehavere per 1. juli er:

Ejendomsmægler Annette Rønne, der har været med i Home siden starten i 1990 og var den første indehaver i kæden, stopper ikke i mæglerkæden. Hun fortsætter som indehaver af Home Servicecenter Østjylland, der varetager eftersalget i tusindvis af Homes bolighandler, og hun åbner per 1. juli Home-kædens forretning nummer 178, Home Køberrådgivning og Boligudlejning – Åbyhøj, hvorfra hun tilbyder køberrådgivning og boligudlejning.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Stormflodssikring af by- og landområder

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter