Stensdal Group her per 1. april 2021 udvidet ejendomsporteføljen med 6.400 kvm blandet kontor og lager/produktion, når de overtager Roche Danmarks hidtidige hovedkontor på Industriholmen 57-59 i Hvidovre.

Hos Stensdal Group har købt Roche Danmarks hidtidige hovedkontor på Industriholmen 57-59 i Hvidovre. Ejendommen er gennemgribende renoveret og tilbygget indenfor de seneste 10 år.

- Vi overtager en bygning, der er i usædvanlig god stand med bl.a. markante aluminiumsfacader, flot indgangsparti og gode højloftede kontorer, og vi glæder os til at finde nye lejere til den fortæller administrerende direktør i Stensdal Group, Søren Stensdal.

Med nyerhvervelsen vokser Stensdal Groups ejendomsportefølje til over 120.000 kvm, og bag væksten ligger en strategi med renovering, udlejning og drift af kontor- og lagerejendomme i Storkøbenhavn.

Logistik og industri i e-handelens tid. Konferencen afholdes den 7. oktober 2021.

Roche Danmark fortsætter som lejer de næste 12 måneder indtil deres nye lejemål står klart.

Ejendommen, som består af 4.000 kvm kontor og 2.500 kvm lager/produktion, kan både lejes samlet eller delt, og Stensdal Group påbegynder allerede nu udlejningen af ejendommen. Til ejendommen hører 172 parkeringspladser.

Roche Danmark har gennem processen været repræsenteret af CBRE og Kromann Reumert, mens Stensdal Group selv har forestået teknisk såvel som juridisk due diligence.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i Jylland

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS