Steen & Strøm og Q8 indgår aftale om at etablere 240 ladepunkter ved 4 shoppingcentre i Danmark og Sverige.

Steen & Strøm, har lavet en aftale med Q8 om at etablere 240 ladestationer ved 4 shoppingcentre. De første 60 ladestationer kommer i Field’s i løbet af 1. halvår og bliver landets hidtil største ladelokation af en enkelt udbyder.

Også ved Bruuns Galleri i Aarhus etableres ladelokationer. Samarbejdet skal gøre besøget nemmere for de godt 12,5 millioner årlige besøgende i de 2 danske shoppingcentre.

Parkeringsløsninger. Konferencen afholdes den 25. maj 2023.

- Vi er glade for at kunne tilbyde fleksible lademuligheder til besøgende i elbil i Fields og Bruuns Galleri, hvilket har været et ønske fra deres og vores side. Med Q8 får vi en leverandør, der kender markedet og har den brugervenlige løsning, vi ledte efter. Installationen af ladestationerne skaber merværdi for både vores besøgende og er samtidig i tråd med vores ESG-strategi, Act4Good™ om at reducere miljøbelastningen, siger Johan Forsgren, Head of Operations hos Steen & Strøm.

- Servicestationerne flytter i stigende grad hjemmefra. Derfor opgraderer vi med lynladere både på vores etablerede stationer og ude i bybilledet. Vi kan se, at mange elbilejere efterspørger ladepunkter i forbindelse med indkøb og parkering, og derfor er det helt oplagt for os at slå to fluer med ét smæk, siger Marc Skriver-Bayer, HPC & eMobility Manager for Q8 i Danmark.

Fakta om partnerskabet


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter