Spinderihallerne opsiger i januar 2018 lejemålet med 15 virksomheder og et halvt år senere opsiges yderligere 8-9 lejemål.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad vil omkring 20 lejere i Spinderihallerne i Vejle næste år få opsagt deres lejemål.

- Det har hele tiden været meningen, at lejemålene i Spinderihallerne skulle have en tidsbegrænsning på 4 år. Vi startede hernede i 2010 og i starten var vi ikke så strikse med tidsbegrænsningen, fordi vi godt lige ville give virksomhederne en chance, men nu er de efterhånden så etablerede, at vi godt synes, at vi kan håndhæve det. Vi har også en lang venteliste med mange nye virksomheder, som gerne vil ind, så vi skal have skabt noget plads, fortæller Lene Lawaetz, innovationschef i Spinderihallerne, til avisen.

NB! Vejle investerer 11 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. juni 2018.

Spinderihallerne samt Kedelbygningen og Fabrikanterne er del af Vejle Erhvervsudvikling, der også driver miljøerne Slagteriet Udviklingspark Vejle, Roberthus Udviklingspark Vejle og en afdeling i Green Tech Center.

Virksomhedsmiljøet i Spinderihallerne er bredt sammensat, med en overvægt af virksomheder der benytter design, kunst og kreative kompetencer til at udvikle produkter og services for deres kunder. Den 13.000 kvm store bygning rummer foruden 60 virksomheder også møde- og workshopfaciliteter, udstillingsarealer, et stort prototypeværksted og en café og hub.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ny udbudslov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.