NCC stak tirsdag den 8. november 2016 spaden i jorden til det Novozymes innovations-campus på Dyrehavegårds Jorder i Lyngby. Bygningen er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkiteker i samarbejde med Rambøll og GHB Landskabsarkitekter.

Det 30.000 kvm store innovations-campus, som skal huse 800 forskere og udviklere, ventes at stå klar til brug i 2019. Byggeriet sættes nu i gang.

- Entreprenørerne rykker nu ind, men dette handler om meget mere end mursten og stål. Dette er en langsigtet investering i vores fremtid, siger Peder Holk Nielsen, CEO of Novozymes.

NB! Lyngby investeringer i byudvikling 2017-2027. Konferencen afholdes d. 8. juni 2017.

- Her vil forskere finde biologiske løsninger på de udfordringer, der er forbundet med en voksende og stadig varmere verden gennem udforskning af nye områder af naturen, uddyber han.

Bygningen opføres på en 140.000 kvm store grund, som Novozymes købte af Lyngby-Taarbæk Kommune i 2015.

Novozymes planlægger også at etablere et læringscenter på grunden, og grunden giver mulighed for senere at udvide, så der i en mulige senere faser vil være plads til yderligere 2.000-2.500 medarbejdere inden for forskning og andre forretningsområder. Bygningerne vil blive opført som en lav bebyggelse, der er tegnet specielt til at passe ind i området.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland