Torsdag den 15. august 2p019 tog borgmester Henrik Hvidesten første spadestik til den nye store erhvervspark Business Park Ringsted.

Åbningen af Business Park Ringsted er et vigtigt skridt i Ringsteds erhvervsudvikling, som har været solid og vedværende gennem de seneste mange år.

Med den nye erhvervspark får Ringsted Kommune mulighed for i højere grad at udnytte det potentiale, Ringsted har som erhvervskommune med god beliggenhed, god adgang til kvalificeret arbejdskraft fra det meste af Sjælland og Fyn samt attraktive erhvervs- og butiksområder.

Erhvervsområdet på 1,36 millioner kvm ligger med frit udsyn til motorvej E20 og lige ved afkørsel 35. Hver dag passerer 52.000 biler området på motorvejen, hvilket giver de kommende virksomhederne i Business Park Ringsted optimal synlighed og tilgængelighed.

NB! Co-working: Kontorhoteller og kontorfællesskaber. Konferencen afholdes d. 4. december 2019.

Den nye Business Park er både rummelig, robust og velegnet til mange forskellige typer erhverv: Showrooms, produktion, transport- og logistik, håndværk og affaldshåndtering – og områdets placering åbner mulighed for virksomheder i miljøklasse 2-7. Adgangsveje og selve erhvervsområdet kan betjenes med modulvogntog.

- Med Business Park Ringsted har vi rigtig gode muligheder for at tiltrække virksomheder, der har behov for en central beliggenhed midt på Sjælland og med gode forbindelser i alle retninger. Vi har små 45 minutter til København og lufthavnen og blot en time til Odense, siger borgmester Henrik Hvidesten.

Borgmesteren peger på, at ”virksomheder i Ringsted Kommune har en by og en aktiv kommune i ryggen med alle de fordele, det indebærer med attraktive boliger, et campusområde for ungdomsuddannelser, et blomstrende kultur- og handelsliv og en erhvervsvenlig kommune, der har fokus på at hjælpe virksomhederne med at imødekomme deres ønsker.”

Ringsted Kommune er allerede i dialog med virksomheder, der overvejer at etablere sig i den nye Business Park Ringsted.

Om Business Park Ringsted


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS