Fremover bliver SpacePro en del af V2C, der nu kan føje 4 specialister i Space Management til en medarbejderskare, der lige nu tæller 48 medarbejdere.

Med de nye medarbejdere ombord bliver det i endnu højere grad muligt at forebygge de dårlige projekter i byggebranchen frem for at behandle dem. I dag kommer V2C ofte ind i projekterne på blå blink, når det er gået galt. Men jo tidligere de rette kompetencer kommer i spil des bedre byggeprocesser og byggerier.

– Vi ønsker i de tidligste projektfaser at skabe værdi for vores kunder med afklaring af behov og muligheder. Vi tilbyder allerede indledende bygherrerådgivningsydelser, hvor vi skaber overblik og et solidt beslutningsgrundlag. Her belyser vi alle funktionelle, økonomiske og tidsmæssige aspekter, som gør kunden i stand til at vurdere, hvorvidt et givent projekt er rentabelt og realiserbart, siger Lars Blaaberg, direktør og partner i V2C.

I mere end 15 år har SpacePro arbejdet med design og indretning samt "space management", herunder analyser af arealer, arbejdsmønstre og omgivelser, hvor mennesker færdes.

– Det er dér SpacePro, med kreativitet og analyse i brugen og adfærden i det byggede miljø komplementerer V2C. SpacePro omsatte visioner til beslutningsgrundlag med fokus på byggeriets blødere værdier. Fremover vil dette foregå i V2C-regi med flere tværfaglige kompetencer. Beslutningsgrundlaget får større vægt, når der sættes tal på og bliver sat ind i byggeriets øvrige værdikæde, og dermed er der et stærkt værdimæssigt match, supplerer Inger Ravn, stifter af tidligere SpacePro.

NB! Jylland: Bygningsreglement BR18 er nu obligatorisk. Kurset afholdes d. 11. december 2018.

Som en outsourcet byggeafdeling støtter V2C bygherren i selv at øve indflydelse og tage styring over hele byggeprocessen. I løbet af de forgangne år har V2C præsteret en dynamisk, organisk vækst med en medarbejdertilvækst på 300 procent i løbet af de sidste 3 år.

 – Vores kunder vil fremover kunne modtage en langt bredere rådgivning til flere dele af byggeriets faser. Helt fra bearbejdning af kundens første idéer frem til en operationel implementering – en fuldstændig kompetencepakke. Det giver nye muligheder, siger Lars Blaaberg.

- Ved at være med fra start kan vi for alvor sætte bygherren for bordenden. Det understøtter vores overordnede strategi, der med konceptet Client Construction arbejder for at ændre den måde, byggebranchen er organiseret på med de rette kompetencer på de rigtige tidspunkter, fortsætter Lars Blaaberg.

– Fokus på komfort og effektivitet er grundlæggende for analyser af kundens fysiske rammer, forretningsgange og brugen deraf. Med udgangspunkt i analyser sammenstiller vi et billede, der, tilpasset organisationens behov, danner grundlag for design af interiørløsninger og indretningskoncepter, slutter han.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Ungdomsboliger på et modent marked

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS