En af Danmarks største campingpladser er blevet solgt til Skandinaviens største campingkæde. Udbudsprisen lød på 33 millioner kr.

Ifølge JyskeVestkysten har Niels Friis, som i 1984 overtog Frigård Camping i Kollund tæt på den dansk-tyske grænse fra sin far, solgt campingpladsen til First Camp, som er Skandinaviens største campingkæde.

First Camp er Skandinaviens største campingkæde. Kæden har 39 svenske campingpladser og ud over Frigård Camping desuden 5 danske campingpladser, hvoraf 4 ligger på Fyn, mens en enkelt ligger på Rømø.

- First Camp vil gerne dække hele Danmark, så banen er kridtet op, for vi vil også gerne ind på det tyske marked, så vi kan invitere tyskerne op via Danmark gennem Fyn og Sjælland til Sverige og senere hen også Norge, siger Malene Kronborg, som er First Camps regionschef i Danmark, til JyskeVestkysten.

Udvikling af ferieparker og sommerhuse - nye regler, investeringer og byggeri. Konferencen afholdes den 21. september 2021.

Frigård Camping var udbudt til salg for 33 millioner kr. hos Campingmæglerne, men parterne vil ikke oplyse den endelige salgspris.

Frigård Camping råder over 700 pladser og 31 antal hytter. Dertil kommer et stort fælleshus, som kan rumme 80 personer samt 4 servicebygninger, 2 store legepladser, stor swimingpool med tilhørende børnepool, grillbar, udendørs grillområder, udendørs vaskeområder, butik samt reception. På 1. salen af campingpladsens hovedbygning er der desuden en 135 kvm privat bolig.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ungdomsboliger på et modent marked

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Fremtidens betonbyggeri