Et 264 kvm sommerhus i Skagen er netop blevet sat til salg for 24 millioner kr. Det er dermed det dyreste sommerhus, der er udbudt til salg i Danmark lige nu.

Danmarks for øjeblikket dyreste udbudte sommerhus ligger i Skagen. Det skriver Boliga.

Sommerhuset er sat til salg ved Lilienhoff, og prisen lyder på 24 millioner kr. Dermed vipper Skagen-sommerhuset altså landets traditionelt mest eksklusive sommerhusområder i Tisvilde og Hornbæk på Sjællands nordkyst af pinden.

Sommerhuset Villa Guldmaj er opført i 1911-1912 og ombygget i 1988. Det er opført i 3 plan og har 6 rum fordelt på 264 kvm og ligger på en 4.293 kvm stor grund omgivet af Grenens karakteristiske klitlandskab.

Tisvilde og Hornbæk har hidtil delt titlen som indehaver af det dyrest udbudte sommerhus - begge med kystnære adresser til 22 millioner kr.

NB! Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 15. januar 2019.

Tisvildeleje er det sted i landet, hvor sommerhusene i 1. halvår 2018 i gennemsnit var udbudt dyrest til salg. Her koster et sommerhus gennemsnitligt 46.000 kr. per kvm, mens en tilsvarende i Hornbæk stod til lige knap 40.500 kr. per kvm.

I Skagen har mæglerne også sat flotte priser på kystområdets sommerhuse, her var en gennemsnitlig kvadratmeter nemlig udbudt til salg for 30.306 kr. per kvm i 1. halvår 2018. Det viser tal fra Boliga.

Ifølge salgsopstillingen fra liebhavermæglerkæden Lilienhoff er der i Skagen tale om en adresse, der er gennemgribende renoveret. I dag står huset således næsten, som da det blev opført - dog er der nu adgang til moderne fornødenheder som el og vand - også indendøre.

Grunden ligger på det yderste af Grenen, og ifølge Lilienhoffs salgsopstilling kan nye ejere glæde sig over, at “der ikke er mulighed for nabobebyggelse udover det ene hus, som allerede eksisterer”.

Se sommerhuset her.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse