Efter 2 år på markedet og et par prisreguleringer er et sommerhus i Rågeleje blevet solgt for 17,4 millioner kr.

Susanne Aller fra bladdynastiet har gennem ejendomsmæglerfirmaet Ivan Eltoft Nielsen fået solgt sit 316 kvm store sommerhus i Rågeleje-området på Sjællands eksklusive nordkyst. Handlen af den store fritidsbolig er netop blevet tinglyst, og prisen er endt på intet mindre end 17,4 millioner kroner. Det skriver Boliga.

Dermed har der også helt til sidst været plads til at give et lille afslag. Senest var sommerhuset nemlig udbudt til salg for 19,9 millioner kr., mens huset oprindeligt ramte det danske boligmarked med en pris på hele 22 millioner kr. Det viser oplysninger fra Boliga.dk.

NB! Lyngby: De store projekter. Konferencen afholdes d. 21. maj 2019.

Til trods for afslaget kan Susanne Aller dog glæde sig over, at hun har fået en kvm-pris for sit sommerhus-palæ, der er ganske betragteligt højere end gennemsnittet for området.

I 3210 Vejby - som Rågeleje officielt hører under - er sommerhusene i 1. halvår 2018 nemlig i gennemsnit solgt for lige knap 25.900 kr. per kvm, mens Allers fritids-kvm er gået for godt 55.000 kr. per kvm. Sommerhuset ligger dog også i absolut første række til havet.

Prisen gør også adressen til et af de dyreste huse, der i år er solgt på det danske feriemarked. Blot ét andet sommerhus er nemlig hidtil handlet til en højere pris; et 344 kvm stort fritidshus i nabobyen Udsholt Strand, der midt på sommeren fik nye ejere for 22,5 millioner kr., oplyser Boliga.

For øjeblikket er der udbudt 5 sommerhuse til salg, hvor der mindst skal 18 millioner kr. Også her går turen til den samme eksklusive Nordsjælland-kyst, som Allers nu tidligere sommerresidens har hjemme ved.

Se landets dyreste sommerhuse her.

Her kan du se den gamle salgsannonce fra Allers sommerhus.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den nye Planlov KURSUS