Byggepladsen ved Vanløse Station, hvor butikscentret Galleria skal opføres, har længe ligget hen uden aktivitet, men nu overtager Solstra Capital Partners og Tristan Capiital Partners projektet fra Holberg Fenger Invest. Byggeriet af det 750 millioner kr. dyre projekt genoptages i 2015.

Butikscentret Galleria bliver på 36.000 kvm og får omkring 350 parkeringspladser. Butikscentret opføres i tilknytning til Vanløse Station, og omfatter også et stort grønt område med blandt andet cafeer og amfiteater mellem Vanløse og Flintholm stationer. Hele projektet omfatter 57.000 kvadratmeter.

Ifølge Vanløse Bladet overtager de 2 store investeringsselskaber Solstra Capital Partners og Tristan Capiital Partners det videre byggeri, som genoptages i 2015, når vinteren er overstået.

- Vi arbejder på at løfte hele projektet og skabe et spændende centrum til glæde for byen og for hele området omkring Vanløse. Udformningen af centret, sammensætningen og udbuddet af butikker og restauranter er alt sammen gennemtænkt for at skabe nye spændende rammer for daglighandel, specialhandel, fritid og oplevelser, siger Managing Partner i Solstra, Oscar Crohn, til avisen.

NB! Byudvikling for milliarder i Gladsaxe. Seminaret afholdes d. 15. januar 2015.

Holberg Fenger Invest har gennem længere tid arbejdet på at finde investorer til projektet, der er tegnet af C.F. Møller og som vartegn får et 9 etager højt tårn i det sydvestlige hjørne, der udsmykkes af kunstneren Per Arnoldi. Bo Sattrup, der formand for bestyrelsen i Holberg Fenger, glæder sig over, at det nu er lykkes at finde investorer.

- Det er rigtigt godt for Vanløse, at de 2 selskaber overtager byggeriet af Galleria, når det nu ikke kunne lade sig gøre for Holberg Fenger Invest A/S. Det er godt, at det er selskaber, der har økonomiske muskler, der overtager byggeriet, siger han til Vanløse Bladet.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Stormflodssikring af by- og landområder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter