Solstra står bag det meste af udviklingen i Bellakvarteret i Ørestad. Investeringsfonden smider i alt 8 milliarder kr. i udviklingen af området og er nu klar til at opføre erhverv for 3,2 milliarder kr. Spekulativt kontorbyggeri kan være på vej.

Solstra har ifølge Børsen fremskredne planer om at opføre 130.000 kvm kontorer i Bellakvarteret i Ørestad for 3,2 milliarder kr. Søren Raae Teisen, udviklingsdirektør i Solstra Development, der er en del af investeringsfonden Solstra Capital, afviser over for avisen ikke, at der kan være spekulativt kontorbyggeri på vej.

NB! Nordhavn - de store projekter 2018-2035. Konferencen afholdes d. 4. september 2018.

- Der bliver som udgangspunkt ikke bygget nye kontorejendomme, før vi har fundet lejere, men det er ikke udelukket, at vi gør det. Vi kan vel bygge et kontordomicil, alt efter størrelsen, på cirka 2 år, fra vi har fundet en lejer, siger han til avisen.

Planen er, at erhvervsområdet skal ligge i forlængelse af de boligbebyggelser, der er opført på den anden side af Bella Center, så der kan opstå en samlet bydel, hvor erhvervsdrivende og beboere mødes og sikrer, at der er besøgende til kvarterets caféer det meste af døgnet rundt.

Solstra har hyret Newsec Advisory til at stå for udlejningen af det kommende kontorlokaler, der har en samlet salgsværdi på mellem 3,9 og 4,55 milliarder kr., når alle 130.000 kvm medregnes.

NB! Udlejning af kontorejendomme og kontorhoteller. Kurset afholdes d. 5. april 2018.

- Vi er naturligvis åbne over for salg af kontorejendommene, hvis der er virksomheder, der ønsker at eje deres ejendomme selv. Men som udgangspunkt er det udlejning, vi fokuserer på. Vi regner med, at salgsværdien ligger på en kvm-pris på mellem 30.000 og 35.000 kr. per kvm, siger Søren Raae Teisen til Børsen.

Jan Møbius, associeret partner i Newsec Advisory, vil over for Børsen ikke afsløre, om nogen virksomheder står klar til at sætte underskrift på en lejekontrakt, men han slår fast, at mange virksomheder er i spil.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS