Ejendomsinvestor og stifter af ejendomsselskabet Essex, Peter Halvorsen, har fået begæret en stor industriejendom i Næstved på tvangsauktion. Ifølge tvangsauktioner.dk rummer ejendommen 13 bygninger på i alt 37.245 kvm erhvervsareal samt 111 kvm til beboelse.

Peter Halvorsens store industribygning i Næstved er begæret på tvangsauktion. Det skriver tvangsauktioner.dk, der er en del af boligsiden Boliga.

Peter Halvorsen købte ejendommen for 203,5 millioner kr. i begyndelsen af 2008 - inden finanskrisen ramte Danmark og ikke mindst Halvorsen særdeles hårdt.

NB! Logistik- og industriejendomme - projekter og udvikling 2016-2025. Konferencen afholdes d. 28. september 2016.

Ejendomsværdien er vurderet til 146 millioner kr., men den kommende vinder af tvangsauktionen skal være opmærksom på, at der bliver lagt 1,94 millioner kr. til det endelige bud. Beløbet dækker over det såkaldte størstebeløb, der betales af køber i forbindelse med alle tvangsauktioner.

Ifølge salgsopstillingen skylder ejendomsspekulanten mere end 152 millioner kr. i ejendommen.

Peter Halvorsen bor ifølge de officielle oplysninger i øjeblikket i Lugano i Schweiz ganske få meter fra Luganosøen. Hen imod finanskrisen optog han lån for i alt 7 milliarder kr. i 30 forskellige banker gennem sit ejendomsfirma, Essex. Flere af de pågældende pengeinstitutter krakkede i forbindelse med krisen.

Gennem Essex lånte han blandt andet flere millioner kroner af Roskilde Bank og Amagerbanken, der som bekendt ikke overlevede finanskrisen på grund af alt for voldsomme udlån.

NB! Byudvikling for 13 milliarder i Helsingør. Konferencen afholdes d. 26. januar 2017.

Inden krisen for alvor ramte Essex og Peter Halvorsen, nåede man blandt andet at sponsorere fodboldklubben Randers, hvis stadion fra 2006-2011 gik under navnet Essex Park. Halvorsen var også bestyrelsesformand i klubben fra 2007 til 2012, inden han fratrådte på grund af øget arbejdspres.

Industriejendommen ligger på Industrivej 22 og ryger første gang under hammeren ved Retten i Næstved den 22. juni klokken 9.50.

Du kan se annoncen hos tvangsauktioner.dk her.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter