Henved 1.000 specialistjob rykker til Frederiksberg som led i den store opsplitning af Skat. En af de 7 kommende Skat-enheder - Udviklings- og Forenklingsstyrelsen med ansvar for it-systemer - får hovedsæde i det nuværende EY-kompleks i Flintholm-kvarteret et stenkast fra den store station, der binder S-tog, ringbane og metro sammen.

Den 1. juli 2018 erstattes SKAT af 7 styrelser, der får selvstændig ledelse og ansvar for hver deres kerneopgave. En af de 7 nye styrelser får adresse i Flintholm-kvarteret på Frederiksberg.

- En kæmpe gevinst for Frederiksberg, siger Laura Lindahl, rådmand og medlem af Folketinget for Liberal Alliance.

De første it-eksperter fra Skat rykker ind på ledige kvm i bygningen allerede i december 2017. Resten følger om 2 år, når revisor- og rådgivningskoncernen EY flytter ind i en nybygget ejendom på nabogrunden, som opføres af NCC.

NB! Frederiksberg investerer 18 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 27. februar 2018.

- Det her er en kæmpe gevinst for Frederiksberg. Vi fastholder 950 EY-arbejdspladser og får tiltrukket lige så mange job fra den nye it-skattestyrelse. Begge dele er med til at styrke Flintholm som et attraktivt erhvervsområde, og Frederiksberg har masser af højtuddannet arbejdskraft og mange unge, som for eksempel studerer på CBS eller på IT-universitetet, der kun ligger få metrostop fra kommunegrænsen, siger en glad Laura Lindahl, der er rådmand og formand for beskæftigelsesudvalget på Frederiksberg.

NB! Udlejning af kontorejendomme og kontorhoteller. Afholdes d. 5. april 2018.

Hun har samtidig sæde på Christiansborg, hvor VLAK-regeringen står bag planerne om at styrke Skat med flere ansatte og samtidig opdele Skat i 7 nye styrelser.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen får også mindre afdelinger i Middelfart og Aalborg, men langt hovedparten af de forventede 900-1.100 ansatte skal arbejde i Flintholm-kvarteret på grænsen til københavnerbydelen Vanløse. De kommer fra flere adresser i hovedstadsområdet, blandt andet Skats nuværende hovedsæde ved Nordhavn Station.

Bygningsstyrelsen under staten overtog i sommer EY-komplekset for knap 1,1 milliarder kr., men kunne dengang ikke oplyse, hvad de 55.000 kvm skulle bruges til.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS