Forskning viser, at varierede lyszoner er med til at understøtte forskellige aktiviteter og kan bidrage til forbedret koncentration og fordybelse i et undervisningsmiljø. Hør mere på konferencen "Skolebyggeri i fremtiden" den 4. december 2018.

Hvordan påvirker lyset elevernes ydeevne og trivsel på skolen? Forskning viser, at varierede lyszoner er med til at understøtte forskellige aktiviteter og kan bidrage til forbedret koncentration og fordybelse i et undervisningsmiljø.

Hvordan indretter man lokalerne, så man opnår bedst mulige forhold for lys? Det naturlige lys, som trænger ind i bygningen, skifter i løbet af dagen og med årstiderne. hvordan tænker man disse forhold ind i sin placering og regulering af de kunstige lyskilder i bygningen?

NB! Skolebyggeri i fremtiden. Konferencen afholdes d. 4. december 2018.

Hvordan kan lyset bruges til at fremhæve arkitekturen og husets funktioner på en optimal måde? Og kan lys bidrage til at skabe et lavere støjniveau på en skole?   

Signe Kongebro, arkitekt, associeret partner og Sustainability Manager hos Henning Larsen Architects, holder oplæg om problemstillingerne på konferencen "Skolebyggeri i fremtiden" den 4. december 2018. Hele programmet kan læses her.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter