Lige nu står i gennemsnit 28 ældre på ventelister til hvert af de 7.000 seniorbofællesskaber, der eksisterer i Danmark i dag. Men der er stor forskel på alderssammensætningen. Hør mere på konferencen "SENIOR-boliger og seniorkollektiver - ideer, udvikling og byggeri" den 28. april 2020.

Den hastigt aldrende befolkning betyder, at der er stor efterspørgsel på seniorboliger. Den stigende interesse gælder i stor grad også seniorbofællesskaber, som vinder større og større udbredelse. Undersøgelser viser, at 80.000 overvejer at flytte i seniorbofællesskab inden for de næste 5 år.

Seniorboligbegrebet spænder dog vidt rent aldersmæssigt. Der er tale om 50+, 55+ og 60+ boliger. Hvordan sikrer man den optimale beboersammensætning og "et generationsskifte" i et bofællesskab, således at det ikke ender med, at alle beboere er 75+?

Hør mere på konferencen SENIOR-boliger og seniorkollektiver - ideer, udvikling og byggeri den 28. april 2020, hvor Torben Juul, kreativ direktør fra Zeso Architects, er blandt oplægsholderne. Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Servitutter og lokalplaner KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.