Selskabet Provinord ejer en række industriejendomme tæt på Glostrup Station. De planlægges nedrevet og omdannet til 200 boliger.

Selskabet Provinord, som ejer industriejendommene Glosemosevej 18-28, ønsker at rive dem ned til fordel for etagebebyggelse i 2-7 etager med boliger i et projekt, der også omfatter grundene på Glosemosevej 15, 17, 19 og 21, hvor der i dag ligger parcelhuse. Det fremgår af et debatoplæg, som Vækst- og Byudviklingsudvalget har besluttet at sende i offentlig høring.

Det fremlagte byggeprojekt for et nyt boligområde på Glosemosevej har en bebyggelsesprocent på næsten 220 procent, og projektet indeholder 200 boliger. Tallet medregnes i den kommende befolkningsprognose og betyder, at der vil kunne flytte omkring 400 borgere ind, når projektet står færdigt, oplyser forvaltningen i Glostrup Kommune.

NB! Byudvikling syd for København til Køge og Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes d. 4. juni 2019.

Projektområde ligger umiddelbart syd for Glostrup Station og tæt på Kirkebjerg, hvor Brøndby Kommune planlægger op mod 2.000 nye boliger. Brøndby Kommune har allerede vedtaget en lokalplan for et projekt, der også omfatter boliger i 7 etager.

Bebyggelsen i projektet på Glosemosevej er tænkt som en åben karré med forsætninger i varierende højder fra 2 til 7 etager. Bebyggelsen forventes højest mod arealets nordlige skel mod de store parkeringsarealer og lavest mod øst mod det eksisterende villakvarter. Ved Vækst- og Byudviklingsudvalgets møde den 21. november 2018 blev det besluttet, at bebyggelsen længst mod øst maksimalt må være 2 etager for at få en gradvis overgang til villakvarteret mod øst og undgå direkte indbliks- og skyggegener.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS