Lokalplan for et projekt med 75 boliger på mellem 80 og 200 kvm i op til 2,5 etager på Nordre Havnekaj i Kerteminde er sendt i høring.

Ifølge Fyens.dk har Milestone DG i samarbejde med arkitektfirmaet Archidea har 75 boliger på mellem 80 og 200 kvm i op til 2,5 etager på tegnebrættet. De skal opføres på Nordre Havnekaj i Kerteminde.

- Der bliver ikke 2 lejligheder og huse, der bliver ens. Der kommer en variation i byggeriet, så det bliver et unikt kvarter, siger Jesper Schmitz, til Fyens.dk.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes d. 3. marts 2020.

Lige nu er en lokalplan for projektet i offentlig høring. Af den fremgår det, at der skal være variation i bebyggelsen, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at den enkelte beboelsesejendom ikke må opføres som en repetition af nabobebyggelsen. Byhusene skal udformes, så de fremstår som individuelle, varierende byhuse.

Milestone DG kan i henhold til lokalplanen opføre 7.000 kvm erhvervs- og boligbyggeri i området. Herudover kan der opføres trapper og adgangsarealer med videre på op til i alt 700 kvm, så det maksimalt tilladte etageareal udgør 7.700 kvm.

I december 2018 vedtog Kerteminde Byråd "Havneudvikling Kerteminde", som er en masterplan for udvikling og omdannelse af havnen i Kerteminde. I masterplanen er havneområdet inddelt i mindre områder, der hver får sin egen karakte. De enkelte områder lokalplanlægges løbende med henblik på masterplanens realisering.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning