Med aftalen om at overtage Hotel Opus i Horsens, udvider Scandic endnu en gang virksomhedens portefølje af hoteller i Danmark.

Scandic overtager Hotel Opus i Horsens. Udover konferencefaciliteter og en stor festsal rummer hotellet 132 værelser, et wellnessområde og en restaurant. Aftalen er en langtidslejekontrakt, der træder i kraft i oktober 2022.

Med den nye aftale indgået mellem Scandic Hotels og Munkebjerg Gruppen vil hotellet fra 1. oktober 2022 blive drevet i Scandic-regi og gå under navnet Scandic Opus Horsens.

- Vi har haft en god dialog med Munkebjerg Gruppen og er meget glade for at få muligheden for at overtage dette fantastiske hotel. Vi har i forvejen et godt kendskab til Horsens og regionen, som tiltrækker både forretnings- og ferierejsende, og hvor vi ser en fortsat stærk hotelefterspørgsel. Ved at byde dette nye hotel velkommen til vores familie, ser vi store muligheder for fortsat at udvikle hotelbranchen i området, siger Søren Faerber administrerende direktør for Scandic Hotels Denmark.

Ejendomsmarkedet i inflationstiden. Konferencen afholdes den 17. november 2022.

Ved årsskiftet udløber kontrakten på Bygholm Park hvor Scandic forlader hotellet.

- Vi er glade for, med Hotel Opus Horsens at indgå et samarbejde med Scandic Hotels, som er en dygtig hoteloperatør, der deler vores værdier.Gennem denne aftale, tager vi 3 ejere, der efterhånden er oppe i årene, et første skridt til at neddrosle vores aktiviteter gennem 50 år, idet vi fortsat skal drifte selve ejendommen med Scandic som lejer, siger Hans Geschwendtner fra Munkebjerg Gruppen


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS