Nordens største hotelkæde har afsluttet omfattende renovering af samtlige 102 værelser på Scandic Odense. Det er en del af Scandics strategi om løbende at udvide, renovere og forny hotelporteføljen i Danmark og resten af Norden.

I december 2016 blev en stor og gennemgribende renovering af Scandic Odense igangsat, hvor samtlige 102 værelser, badeværelser og værelsesgange stod overfor en overhaling for et 2-cifret millionbeløb. Det er den største renovering i hotellets 30-årige historie.

NB! Odense investerer 52 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 29. november 2017.

- Vi har i Scandic Danmark brugt de seneste år til at renovere vores hoteller med det formål at få løftet standarden over hele landet. Der ligger en præcis plan for, hvilke hoteller som skal renoveres, og hvornår det skal ske. I Jylland har vi allerede renoveret rigtig mange af vores hoteller, blandt andet Scandic Aarhus Vest, Scandic Kolding, Scandic Bygholm Park i Horsens, Scandic Olympic i Esbjerg, Scandic Regina i Herning, Scandic Silkeborg, Scandic Aalborg Øst og nu kom turen til Scandic Odense, udtaler Jens Mathiesen, administrerende direktør Scandic Danmark.

Alt inventar på værelser og badeværelser på hotellet i Odense blev fjernet, og kun de rå vægge stod tilbage. Alt er blevet forvandlet til moderne faciliteter med en afslappende atmosfære, og fremstår nu nyt. Indretningen med nye møbler, belysning og badeværelser skal bringe hotellet up to date og ind i fremtiden.

NB! Odense - de store projekter 2018. Konferencen afholdes d. 21. marts 2018.

- Visionen var at forny og udvikle på vores koncept. Det nye karakteriseres specifikt ved fleksibilitet og utraditionelle løsninger, som er nøje tilpasset hotellet. Der er helt naturligt taget højde for rejsevaner og seneste tendenser i hotelverdenen, hvor hotellets reception, lobby og bar er det uformelle mødested. Helhed og enkelthed er nøglebegrebet, udtaler Tom Filstrup, hoteldirektør for Scandic Odense, efter den store og vel gennemførte renovering.

Hotellet har på intet tidspunkt været ude af drift under renoveringen.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ungdomsboliger på et modent marked

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.