Med en lejekontrakt på mere end 11.500 kvm bliver Hottinger Brüel & Kjær den største lejer i Teknikerbyen, der siden Sampensions investering i 2018 har gennemgået en stor forvandling.

Efter flere år med tomgang og et nedslidt udtryk blev 3 af ejendommene i Teknikerbyen i 2018 erhvervet af Sampension og Kristensen Properties af SEB Pension for 122 millioner kr. Ejendommene har et samlet areal på 22.100 kvm, hvoraf de 20.000 kvm enten var ledige eller opsagte på overtagelsestidspunktet.

Der er netop indgået aftale med ny domicillejer til 2 af bygningerne på adressen i Teknikerbyen. Den nye lejer er Hottinger Brüel & Kjær (HBK), der har ligget i Nærum siden 1948. I forvejen huser Teknikerbyen i dag virksomheder som pensions‐ og forsikringsvirksomheden Marsh & Mercer, medicoselskabet Phillips‐Medisize, energikoncernen Ineos samt pensionsselskabet Letpension.

- Med den nye placering i Teknikerbyen har vi fundet et sted, der opfylder vores forventninger til et nyt domicil i grønne omgivelser ‐ uden at gå på kompromis med tilgængelighed og kvalitet. Arkitekturen i vores nye domicil vil skabe en moderne og fleksibel ramme, der afspejler vores brand og værdier samt inviterer til samarbejde, innovation og videndeling på tværs af organisationen og derved understøtte den måde, vi arbejder på. Vi har haft et godt og professionelt forløb med Kristensen Properties, og vi ser nu frem til, at den store renovering gennemføres, så vi kan flytte ind og markere en ny fase i vores transformation, siger Torben Bjørn, der er direktør i HBK Danmark.

Erhvervslejeloven - ny udvikling. Kurset afholdes d. 22. september 2020.

Sampension, som er Danmarks 3. største pensionsselskab, ejer 95 procent af investeringen i Teknikerbyen, og her glæder man sig til at byde Hottinger Brüel & Kjær velkommen.

- Vi så fra starten et stort udviklingspotentiale i Teknikerbyen, som har været en case med en klar strategi, men også med mange ubekendte. Nu har vi med succes fået etableret en mindre virksomhedsby med gode solide lejere og et innovativt kontorhotel, som skaber en god diversificering i Teknikerbyen, fortæller Martin Rauhe Pedersen, der er porteføljemanager hos Sampension.

Da Sampension og Kristensen Properties overtog ejendommene i Teknikerbyen var forretningsplanen klar – det var at skabe et multibruger kontorområde, med fokus på fleksibilitet og høj service.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS