Da Holstebro Kommune for 1,5 år siden satte de første byggegrunde på slagterigrunden midt i byen til salg, blev der hurtigt solgt 2 grunde til 28 nyhuse, som snart er færdige. Men siden er ingen grunde solgt.

Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer er salget af af byggegrunde til boliger på slagterigrunden gået i stå. Der er ikke blevet solgt grunde i 1,5 år, men ifølge kommunaldirektør i Holstebro Kommuen, Lars Møller, har 2-3 investorer vist interesse for at bygge i området.

På den nordlige del af området kan der bygges lejligheder i op til 3 etager og her er 4e af de 6 arealer sat til salg. Grundarealerne er sat til salg for 2.000 kr. per kvm færdigt boligareal, men køber skal selv betale for anlæg af veje, kloakering og anden byggemodning.

NB! Horsens: De store projekter. Konferencen afholdes d. 24. marts 2020.

Bygherre har dog mulighed for at købe mindre end en hel karré, hvor der måske kan bygges 5.000 kvm bolig.

- Men så skal man levere et projekt, hvor man viser, hvordan den resterende karré kan bygges. Det skal være salgbart, siger Anders Debel, der er direktør for teknik og miljø i Holstebro Kommune.

Der er lavet en overordnet lokalplan for, hvad der kan bygges på slagterigrunden, og der skal særskilte lokalplaner for enkelt projekt på grunden.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i København frem til 2030

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS