Selskabet bag FCK, Parken Sport & Entertainment, satte i januar 2022 Parken til salg. Siden har markedet ændret sig.

Med forventninger om en hurtig handel satte FCK med Colliers som mægler Parken til salg i januar 2022, og PFA og AP Pension meldte sig på banen som mulige købere. En handel er det dog ikke blevet til, og ifølge Børsen er pensionskassernes interesse for det danske nationalstadion kølnet gevaldigt af.

– Markedet har flyttet sig en del siden januar, og derfor er så komplekse projekter som Parken ikke øverst på vores liste. Vi har en række store egne udviklingsprojekter, som vi hellere vil fokusere på, siger administrerende direktør Peter Olsson, AP Ejendomme, til Børsen.

Ny udvikling: Strøget og city i København. Konferencen afholdes den 18. april 2023.

Parken Sport & Entertainment, som ejer FC København, købte i 1998 Parken af Baltica for 140 millioner kr. I første omgang købte FC København blot stadiondelen, men få år senere blev også kontortårnene tilkøbt.

Parken har aktuelt kapacitet til 38.065 siddende tilskuere, men planer om en udvidelse til 50.000 tilskuere har været nævnt efter ønske fra DBU. Aktuelt har FCK dog planer om at investere over 100 millioner kr. i nye hospitality-faciliteter i Parken samt andre opgraderinger af nationalarenaen.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ungdomsboliger på et modent marked

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri