Erhvervsmægleren Sadolin & Albæk har lanceret en ny hjemmeside med det ene formål at servicere københavnske virksomheder, der søger kontor- og butikslokaler.

Sadolin & Albæk vil med en ny hjemmeside gøre det nemmere for københavnske lejere at finde det helt rigtige erhvervslejemål.

- Udgangspunktet for vores website er et ønske om at understøtte lejernes behov. Lejerne skal nemt kunne finde frem til de lejemål, der matcher deres lokalebehov - og her skal de have relevant information og en indbydende præsentation, der giver grundlag for en fremvisning, siger Kirstine Sand, partner og direktør i Sadolin & Albæk Udlejning.

NB! Udlejning af kontorejendomme og kontorhoteller. Kurset afholdes d. 5. april 2018.

- Samtidigt er det også vigtigt for os, at vores kunder – udlejerne – oplever, at vi i udlejningsbestræbelserne får det bedste frem i deres lokaler - og her er præsentationen på vores website et vigtigt element, siger hun.

Det nye website er en central del af Sadolin & Albæks digitaliseringsrejse, hvori også indgår opbygningen af vores digitale lead tracker, der bl.a. sandsynliggør, hvilke virksomheder der kommer i markedet for flytning inden for et år.

Hjemmesiden kan besøges her.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.