Opgaverne er nu så store og omfattende for Årstiderne Arkitekter, at etablering med fast adresse og ny tegnestue med 20 personer er nødvendig i Aarhus. Også selvom tegnestuen i Silkeborg kun er 40 kilometer væk.

Som en af Danmarks hurtigst voksende tegnestuer – med en fordoblet omsætning og kundeportefølje de seneste 4 år – har Årstiderne Arkitekter travlt. Tegnestuen i Aarhus bliver deres 6. tegnestue i Norden, og fra ledelsens side satses der på vækst og en stejl udviklingskurve i takt med, at byen Aarhus har samme fokus.

- Det er en spændende tid i dansk byggeri fyldt med muligheder. Vi skal selvfølgelig være der, hvor det sker, hvorfor vi satser på, at kontoret i Aarhus kommer til at vokse markant de næste år, fortæller arkitekt MAA, partner og stifter af Årstiderne Arkitekter, Per Laustsen.

NB! AARHUS HAVN: Byudvikling for 2 milliarder. Konferencen afholdes d. 23. november 2016.

Det anslås, at der i 2050 vil være 450.000 indbyggere i Århus mod de nuværende 320.000. Altså 130.000 flere indbyggere, der alle skal have boliger og tilhørende undervisnings-byggerier, daginstitutioner, kultur- og erhvervsbyggeri.

- Væksten er sådan set allerede i gang for Årstiderne Arkitekter, for siden vi tog beslutningen, for et lille års tid siden, om at etablere os i Aarhus, var det med planen om at starte beskedent med 3-5 fuldtidsansatte, men nu forventer vi en opstart med cirka 20 medarbejdere, fortæller Per Laustsen.

NB! Alment boligbyggeri i Aarhus 2016-2026. Konferencen afholdes d. 29. september 2016.

Årstiderne Arkitekter har netop ansat arkitekt MAA, Steen Gissel, som kommende tegnestuechef til Aarhus-afdelingen. Steen Gissel skal med sin mangeårige byudviklingserfaringer i Aarhus – sammen med stort kendskab til byen, herunder de offentlige og private aktører i byggeriet – være med til at åbne døre.

Årstiderne Arkitekter er for tiden i gang med et nyt hjerne- og demenscenter for Aarhus Kommune, private boliger på Fragtmandsgrunden i Åbyhøj, udvikling af Tulip-grunden i Brabrand til boligområde med almene og private boliger, et stort privat boligprojekt i Tilst, igangværende ombygning af markante ejendomme i midtbyen og flere byudviklingsprojekter på masterplanniveau.

NB! Jylland: Omdannelse af erhverv til bolig . Konferencen afholdes d. 29. november 2016.

- Som arkitekter holder vi af at være tæt på selve processen med byggeriet og det færdige produkt. Vi tænker bygherrens værdiforøgelse ind fra første streg, kombineret med et solidt arkitektonisk koncept. En filosofi, der går igen fra vores skitser til det nøglefærdige byggeri afleveres til bygherren. Og der må være brug for vores tilgang og mind-set, for vi fastholder tilsyneladende vores bygherrer og bliver nu oftere inviteret med i flere og større udbud, fortæller Per Laustsen, der understreger, at Årstiderne Arkitekter har egne specialister inden for Space Planning, retail og hvad angår byplan, lokalplan og selve processtyringen, hvilket er effektive hjælpemidler i de indledende faser.

Tegnestuen i Aarhus slår dørene op i begyndelsen af september 2016 i et nedlagt laboratorium i Ceres Byen midt i Aarhus centrum.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder