Roof Management henter Per Lawætz Hansen, tidligere director, Nordic Business Development hos Unigestion Asset Management, som kundedirektør for selskabets konceptfonde, Roof Invest.

Asset Management selskabet, Roof Management, med Camilla Dalum i spidsen, har vokseværk og har som led i væksten den 1. januar 2021 ansat Per Lawætz Hansen som kundedirektør for selskabets konceptfonde, Roof Invest. Per Lawætz Hansen skal opbygge og lede en helt ny velfungerende salgsafdeling, der skal varetage det personlige salg for konceptfondene, Roof Invest.

- Jeg er utrolig stolt af at have fået en profil som Per med på Roofs rejse. Hans mangeårige erfaring med investeringer samt investorsegmenter fra private til de institutionelle bevirker, at han sammen med resten af teamet kan løfte vores konceptfonde, Roof Invest, til nye højder. Det er en person som Per, som er god til at forfølge og se muligheder i en omskiftelig verden, der kan være med til at arbejde for vores vækststrategi om at blive den bedste spiller i markedet for boliginvesteringsejendomme, udtaler Camilla Dalum, administrerende direktør for Roof Management.

Jylland: Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes den 18. maj 2021.

Roof Management afsluttede et succesfuldt 2020 med 4 fuldtegnede projekter under konceptfondene Roof Invest og har nu ejendomme under forvaltning for 1 milliard kr. Porteføljen af boligudlejningsejendomme er hastigt voksende, og ambitionen er at udbyde 3-4 boliginvesteringsprojekter om året.

Roof Management er specialiseret i forvaltning af alternative investeringsfonde med attraktive boligudlejningsejendomme, som udbydes til investorer med en investerbar formue på minimum 750.000 kr.

Generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes den 7. september 2021.

- Roof Management er en utroligt spændende og ambitiøs kapitalforvalter. Jeg er både stolt og ydmyg over at få denne mulighed for at komme med på Roof Managements rejse mod at blive Danmarks bedste nicheforvalter af boligejendomme og glæder mig meget til i samarbejde med mine dygtige kolleger at løfte opgaven, siger Per Lawætz Hansen.

Per Lawætz Hansen har mere end 30 års erfaring fra den finansielle sektor, hvor han hos blandt andet Nordea har arbejdet med ledelse, forretningsudvikling samt rådgivning om – og salg af – kapitalforvaltningsydelser til både private og professionelle investorer.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter