I strid med planloven har Søren Jensen drevet siden 2008 drevet ulovlig entreprenørvirksomhed på en landbrugsejendom i Blåvand. Nu har retten dømt ham til at  rydde op og fjerne ulovlige volde og byggeaffald. Naboer tvivler dog på, at der er sat punktum i sagen.

Retten i Esbjerg har ifølge JyskeVestkysten idømt Søren Jensen en bøde på 10.000 kr. og påbudt ham at rydde landbrugsejendommen på Tane Hedevej 32 i Blåvand senest den 1. juli 2017. Herefter vil han hver uge få en tvangsbøde på 1.000 kr., indtil han har efterfulgt kommunens påbud.

Varde Kommune politianmeldte ham i 2015 for brud på planloven, men trods dommen er Preben Friis-Hauge, formand i plan og teknik, ikke sikker på, at sagen er afsluttet.

NB! Planloven – løsninger og kommende regelændringer. KURSUS. Afholdes d. 3. oktober 2017.

- Vi har gennem årene givet ham adskillige påbud, uden at det virkede. Så jeg tvivler på, at dommen vil motivere ham til at rydde op. Så vi skal ind i sagen igen, siger Preben Friis-Hauge til JyskeVestkysten.

I 2009 begyndte Søren Jensen at læsse byggeaffald af på grunden til gene for sommerhusejere på nabogrundene. Affaldsbjerget voksede gennem årene, og naboerne henvendte sig jævnligt til Varde Kommune for at få sat en stopper for udviklingen, men af forskellige årsager blev sagen flere gange forsinket.

Avisen har ikke kunnet få få en kommentar fra Søren Jensen.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter