Den hidtil dyreste villa i 2019 ligger på Svanemøllevej på grænsen mellem Hellerup og Østerbro i København. Den er solgt til kendt erhvervsmand for 35,5 millioner kr.

Ifølge den netop tinglyste hushandel er det et firma ejet af Christian Stadil, der netop har betalt 35,5 millioner kr. for en ejendom på Svanemøllevej på grænsen mellem Hellerup og Østerbro i København.

Bag handlen står liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen - og til prisen er der altså tale om det hidtil dyrest handlede hus i Danmark i 2019. Det oplyser Boliga.dk.

Huset breder sig over 916 kvm med mulighed for både bolig og erhverv. Til huset hører der en parklignende have, mens der på den varme side af væggene er stuk, pejs, et imponerende trappeforløb og høje herskabelige paneler, skriver Boliga.

NB! Fredede og bevaringsværdige bygninger - regler, løsninge og tilskud. Konferencen afholdes d. 28. maj 2019.

Gentofte og Københavns Kommune er de 2 steder i landet, hvor husene i 1. kvartal gik for de højeste gennemsnitlige kvm-priser.

Her har huskøbere i 2019 betalt henholdsvis 47.554 og 42.099 kr. per kvm. Det viser tal fra Boliga.dk.

Dernæst kommer forstadskommuner som Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe og Rudersdal, hvor årets nu næstdyreste hushandel fandt sted på Strandvejen i Vedbæk.

Det er "kun" 1,5 million kr., der skiller de 2 handler ad, Vedbæk-villaen skiftede nemlig hænder i starten af året for 34 millioner kr.

Se Danmarks dyreste huse til salg her.
 


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS