Den hidtil dyreste lejlighed i 2017 er blevet solgt for 20,3 millioner kr. Der er tale om en 264 kvm stor lejlighed på 15. etage på Helsinkigade i Nordhavn.

En 264 kvm stor lejlighed på 15. etage i Frihavnstårnet er blevet solgt for 20,3 millioner kr., hvilket ifølge Boliga.dk gør den til årets hidtil dyreste lejlighed. Det er selskabet selskabet Boll+ ved Morten Boll, tidligere direktør i NCC, der står bag ombygningen af DLG-siloen til 80 lejligheder.

Praksis Arkitekter har sat stregerne til ombygningen af siloen, hvor man har søgt at bevare mest muligt af den gamle silo.

- Den vil være eksponeret, hvor det giver mening, og hvor det tilfører en historisk dimension og nogle rå kvaliteter som kontrast til det moderne. Vi integrerer også komponenter fra dengang siloen stadig var en travl arbejdsplads, så den oprindelige tyngde og betydning for havnemiljøet vil leve videre, har arkitekt Mette Tony fra Praksis Arkitekter tidligere udtalt om opgaven.

NB! Boligudvikling i København 2017-2027. Konferencen afholdes d. 12. september 2017.

Selvom handler i den størrelsesorden end ikke er hverdagskost på det efterhånden godt antændte københavnske boligmarked, er pladsen helt i top ikke helt uden konkurrence. Der er nemlig en anden lejlighed til salg for øjeblikket, der, også selvom der skulle ryge et par millioner kr. i forhandlingsrabat, vil kunne vippe Helsinkigade-lejligheden af sin eksklusive placering.

På den meget nærtliggende adresse Fortkaj 30 - mere eller mindre over for - ligger Danmarks dyreste udbudte ejerlejlighed i The Silo nemlig med et prisskilt på lige knap 32 millioner kr., skriver Boliga.dk. Og slår man til her, får man i 13. og 14.-sals højde små 400 kvm fordelt på 8 værelser at brede sig på direkte ud til et af Nordhavns bassiner. Bag The Silo står Union Holding ved Klaus Kastbjerg, og Cobe har designet ombygningen.

Se Danmarks dyreste ejerlejligheder her.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS