Hør mere på konferencen "Odense: De store projekter" den 15. september 2021.

Odense har med aftalen ”Et trygt og sikkert fundament for vores fælles velfærd” afsat næsten 1,8 milliarder kr. til velfærdens fysiske rammer frem mod 2030. Aftalen omfatter kapacitet, modernisering og nye behov for bygninger og rammer om kommunens velfærd.

På børn- og ungeområdet er der afsat 550 millioner kr. til udbygning af kapaciteten og renovering af daginstitutionerne, 500 millioner kr. til vedligehold og modernisering af folkeskolerne og 125 millioner kr. til udvikling af lokalområderne i tæt sammenhæng med udviklingen af folkeskolerne.

Hvordan de fysiske rammer udvikles, kommer byens borgere, lokalsamfund og medarbejdere til at give input til gennem demokratiske samtaler med politikerne. Ambitionen er, at folkeskolens fysiske rammer understøtter børn og unges læring, trivsel og dannelse og samtidig bliver et omdrejningspunkt for fællesskaber i lokalområdet.

Hør mere på konferencen Odense: De store projekter den 15. september 2021, hvor Hanne Dollerup, administrerende direktør for Børn- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den nye Planlov KURSUS