Tæt på lillebæltsbroerne og motorvejene ligger Prins Georgs Kvarter, hvor der er mulighed for 76.963 kvm nybyggeri. Hvordan er efterspørgslen på byggegrunde og lokaler til kontor, produktion, logistik og lager fra erhvervslivet? Hør mere på konferencen "Fredericia: De store projekter" den 29. januar 2019.

Fredericia ligger centralt i Danmark i Trekantområdet, som er et af Danmarks største produktions- og erhvervscentre. Her mødes motorvejene og med den gode infrastruktur og de korte afstande til store dele af landet er Fredericia en attraktiv by at drive virksomhed i.

I Dronningens Kvarter tæt på den Østjyske Motorvej og Taulovmotorvejen er der aktuelt mulighed for 328.000 kvm ehvervsbyggeri primært for forskellige typer produktionsvirksomheder og virksomheder med et stort arealbehov. Området ligger lige op til motorvejene og er derfor ideelt for logistikvirksomheder eller lager- og engrosvirksomheder. Tæt på lillebæltsbroerne og motorvejene ligger Prins Georgs Kvarter, hvor der er mulighed for 76.963 kvm nybyggeri.

Hvilke virksomheder søger mod Fredericia, og hvordan er efterspørgslen på byggegrunde og lokaler til kontor, produktion, logistik og lager fra erhvervslivet? Hvad er prisniveuaet? Hvordan klarer Fredericia sig i konkurrencen blandt de øvrige byer i Trekantområdet?

Hør mere på konferencen Fredericia: De store projekter den 29. januar 2019, hvor René Neesgaard, direktør og partner i Colliers International Danmark, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter