For godt 1 år siden satte M. Goldschmidt gang i byggeriet af de første boliger i Frederiksbro, som fuldt udviklet skal rumme 1.350 boliger. Nu har koncernen fejret rejsegilde på de første boliger.

M. Goldschmidt Ejendomme kunne i går, den 28. november 2019, fejre rejsegilde på første etape af byggeriet på Frederiksbro, Hillerøds nye bydel. De første beboere kan flytte ind i den fremtidssikrede og moderne bydel allerede i sensommeren næste år.

Hillerød er en børnerig kommune og kan ifølge kommunens befolkningsprognose de kommende år især se frem til vækst i antallet af 0-5-årige. Det er en af grundene til, at de første boliger, der færdiggøres på Frederiksbro, er de bedst egnede til børnefamilier, nemlig rækkehusene.

Denne første etape består af i alt 23 huse. I januar 2021 står yderligere 31 rækkehuse klar til indflytning. De resterende 35 forventes klar til indflytning i marts 2021.

NB! Modulbyggeri: Hurtigere og billigere. Konferencen afholdes d. 15. september 2020.

Med de mange nye boliger – i alt 1.350 - er det også ambitionen at tiltrække nye borgere til kommunen.

- Der bliver tale om en meget levende bydel, hvor vi omhyggeligt sikrer en beboersammensætning, der favner mennesker i alle livets faser, forklarer Mikael Goldschmidt om ambitionerne bag Hillerøds nye bydel.

- Vi mærker en stor interesse for at flytte til Hillerød. Når man udvikler et sådant område nærmest på én gang, er det vigtigt at have øje for det levede liv med det samme, og det er vigtigt at have sans for kvalitet, siger borgmester i Hillerød, Kirsten Jensen.

De første etaper opføres af henholdsvis Pihl & Søn, LM Byg, MJ Ericsson og Byggeselskabet Paulsen.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS