Torsdag den 11. april 2019 var der rejsegilde på Rolls-Royce Marines nye domicil på Langerak i Aalborg Havns erhvervspark.

Rolls Royce-Marine, der til dagligt servicerer det maritime erhverv med levering, servicering og reparation af komplette fremdrivningssystemer, underskrev i 2018 en lejeaftale, der sikrede, at virksomheden beholder sin adresse i Aalborg til stor glæde for Aalborg Havn, som nu kan byde virksomheden velkommen i havnens erhvervspark på Langerak.

Siden årsskiftet har Aalborg-entreprenøren TL Byg således haft travlt med opførelsen af Rolls-Royce Marines nye domicil, der kunne fejre rejsegilde torsdag den 11. april.

- Vi glæder os over at have nået denne vigtige milepæl i byggeriet af Rolls-Royce Marines nye faciliteter. Virksomheden får nu de rette rammer til at indfri sit udviklingspotentiale i et miljø, der ikke begrænser dem på parametre som kapacitet og pladsmangel, siger Jens Nielsen, der er salgsdirektør i TL Byg.


NB! Jylland: Planloven med fokus på lokalplaner og nyeste ændringer. Konferencen afholdes d. 4. september 2019.

Havnens udvidelse har resulteret i, at det, der engang var et industriområde, i dag er blevet en del af midtbyen, og gennem årene har Rolls-Royce Marine set flere af nabovirksomhederne flytte til nye lokationer med større mulighed for vækst. Og nu er turen altså kommet til Rolls-Royce Marine selv.

Servicevirksomheden kan se frem til at flytte ind på en 4.500 kvm stor grund med godt 1.400 bebyggede kvadratmeter, der fordeler sig på 2 stålhaller og en administrationsbygning i 2 etager. Hovedentreprisen omfatter desuden hårdfør belægning af domicilets parkeringsplads. Rolls Royce Marine flytter ind i virksomhedens nye lokaler på Langerak den 1. juli 2019.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.